Sunday, April 3, 2016

so you know that I'm still alive


Assalamualaikum

Hi guysssss

I'm so busy.
Sometime I think about ditching this blog but I can't. This is my childhood. Wah

I'm so busy with my awesome life although sometimes it's kinda hectic? Study, organizing events, work and all. But I like it.


Can you guess what's my current addiction? "Makeup"  YES Hidayah dah jadi seorang wanita sekarang. Daripada gadis yang tak pandai pakai bedak baby kepada wanita pakai makeup. It's an achievement! Woohoo

Ok bai          


Sunday, February 21, 2016

Shirokuma Pantai Indah Kapuk




Assalamualaikum

Last Friday night, I went to Pantai Indah Kapuk. Brought some friends from Malaysia so they can stroll around looking for cafes and restaurant.

Pantai Indah Kapuk ni ada banyak sangat cafes yang lagi hipsturr dari Malaysia. Rasa loser sangat sebab cafes kat Indonesia lagi cantik dari Malaysia. Kalau tak caye gi kat website Jkt Go. Pastu migrain sebab banyak gila choice tak tahu nak pilih gi kat mana.

Lepas makan makanan Indonesia kitaorang decide nak makan ice cream, and my friends decided makan kat Shirokuma (Japanese Dessert Cafe). Padahal Shirokuma ni ada juga kat mall Grand Indonesia and Kota Kasablanca. Tapi takpe la masuk je sebab nampak comel je interior cafe ni.



cantik sangat okay!!! Sambil cakap dalam hati, "this is instagram worthy backgrounddd". So cuteee theres colorful small animal heads on the wall. I hope no animals were harmed in the making of this cafe.



They have private room for private events
Sedap okay ice cream Shirokuma ni. Presentation cantik, tempat cantik. worth the price
Snow Galaxy Cone??? Lupa nama
Matcha Oreo
Bamboo Forest Cone

Nutella ice cream (cair dah), Snow Galaxy Cone, Bamboo Forest Cone, Carapop Parfait
These are actually soft cream, but still, tasty dabomb dot com.

Okay itu sahaja. I don't want to bore you guys with unnecessary words. Cakap banyak-banyak nanti naik menyampah pulak. So here you go. That's all.


So long guys! bye :)
XOXO




 

thanks for reading!
Design by missHDYH | XOXO